Προϊόντα

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΟΡΥΚΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ!

 

ΟΧΙ ΟΣΜΕΣ......ΟΧΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυστυχώς όλα τα αποσμητικά που κυκλοφορούν στην αγορά μπορεί να υπόσχονται ότι θα διατηρούν τις μασχάλες σας στεγνές για πολλές ώρες (antiperspirant), ρούχα χωρίς λευκά στίγματα και άρωμα που διαρκεί αλλά για όλα αυτά υπάρχει ένα βαρύ τίμημα, αυτό της υγείας μας!

Στις μασχάλες μας υπάρχουν λεμφαδένες που συνδέονται άμεσα με αυτούς του στήθους. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα αποσμητικά συνδέονται άμεσα με τον καρκίνο του στήθους και των λεμφαδένων της περιοχής.

Ο ανθρώπινος οργανισμός για να αποβάλλει τις τοξίνες έχει διάφορους μηχανισμούς, ένας από αυτούς είναι της εφίδρωσης.Έτσι σε διάφορα μέρη του σώματος ιδρώνει όπως πίσω από τα γόνατα, πίσω από τα αυτιά, την βουβωνική χώρα και τις μασχάλες.

Τα αντι-ιδρωτικά (όπως ακριβώς λέει και το όνομά τους) εμποδίζουν τον οργανισμό να ιδρώνει σε αυτές τις περιοχές, έτσι οι τοξίνες στην περιοχή της μασχάλης μαζεύονται στους λεμφικούς αδένες κάτω από τις μασχάλες και δεν αποβάλλονται!

Η συγκέντρωση αυτή των τοξινών προκαλεί κυτταρικές μεταλλάξεις.

Σχεδόν όλοι οι καρκινικοί όγκοι εμφανίζονται στο έξω και επάνω τέταρτο του στήθους, εκεί ακριβώς όπου βρίσκονται τα λεμφικά κέντρα. Αν και στους άνδρες είναι πιο δύσκολο, είναι πιθανό να πάθουν καρκίνο από τα αντι-ιδρωτικα και ο λόγος είναι οτι σε αυτούς η μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος μένει στις τρίχες.

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν αντι-ιδρωτικό αμέσως μετά το ξύρισμα της μασχάλης έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν εξαιτίας των μικροτραυματισμών του δέρματος.


Το αποσμητικό στικ SALTIC, αποτελείται από ένα γυαλισμένο κρύσταλλο ορυκτού αλατιού Ιμαλαίων. Είναι ένα εντελώς φυσικό αποσμητικό, που δρα αναστέλλοντας την ανάπτυξη των οσμών που προκαλούν τα βακτηρίδια χωρίς να παρεμβαίνει στη φυσική λειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων.

ΧΡΗΣΗ: βρέξτε ελαφρώς την κορυφή του κρυστάλλου και εφαρμόστε σε καθαρές μασχάλες.


ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ


0% ALUMINIUM
0% ALCHOHOL
0% PARABENS